Skip to main content

LIFT Portré II.

Melczer-Szabó Szilvia

Szakértői portrénk második epizódjában Szilvivel ismerkedhettek meg, aki nem csak coachként, de CAPTain kompetenciaelemzési szakértőként is gazdagítja csapatunk tudásszettjét. Szuperképességei a csapatban a végtelen türelme, a szociális érzékenysége, az ember megértésének képessége, és az, hogy mindig számíthatsz tőle egy megfontolt, megerősítő, inspiráló mosolyra.

„Önazonos Nővé és segítővé kívánok válni, hogy a legmagasabb szempontból tudjak támogatni másokat. Ez az út feltölt és segít azzá válni, aki inspirál másokat a változásra.”

Hogyan lettél a LIFT csapat tagja, és milyen háttérrel érkeztél ide?

Trénerként csatlakoztam a Lift kezdő csapatához. Szociális területről érkeztem, hozzám a szervezetfejlesztésben is az egyéni fejlesztő munka áll a legközelebb. Szociálpolitikusként végeztem, korábban gyerekekkel, női csoportokkal és álláskeresőkkel dolgoztam egyéni és csoportos fejlesztő munkában. Rendelkezem a szociálisan hátrányos helyzet következményei iránti érzékenységgel és empátiával, ami a segítői munkában elengedhetetlen. Ennek szélesítése és fejlesztése érdekében időközben team coach és CAPTain szakértő képzettséget is szereztem.

Tudj meg többet a CAPTain Analízisről

Milyen kihívásokra adsz választ a munkád során? Mi a te szuperképességed?

CAPTain szakértőként fontos számomra, hogy az ügyfeleim olyan megértést, felismerést kapjanak magukról, hogy képessé váljanak és változni és változtatni, merjenek többként gondolni saját magukra. Hiszek abban, hogy erre van a legnagyobb szükség munkavállalóként és magánemberként egyaránt.

Van kedvenc projekted, amire mosolyogva emlékszel vissza?

Nagyon jó érzés, ha egy cég vezetője bízik bennünk. Az évek alatt hol szorosabban, hol kicsit távolabbról kísérjük a vállalkozások fejlődését, és a közös munka során olyan bizalom alakul ki, hogy a fontos változások kapcsán kikéri a véleményünket.

Hogyan kapcsolódsz ki, mivel töltődsz a szabadidődben?

Az önfejlesztés nagyon fontos számomra. Önazonos Nővé és segítővé kívánok válni, hogy a legmagasabb szempontból tudjak támogatni másokat. Ez az út feltölt és segít azzá válni, aki inspirál másokat a változásra. Az egyensúlyt kívánom megélni mindenben, ez igaz a munkára, a családi és baráti kapcsolatokra és lecsendesedésre szánt időre is.

Amennyiben szívesen dolgoznál Szilvivel és a LIFT csapatával céged fejlesztésén vedd fel velünk a kapcsolatot!