CAPTain analízis

Az analízis a teszteredmények és a konzultáción megismert összefüggésekre épül. Alkalmas a tesztalany kompetenciáin túl, az illető munkakörével, a vállalati kultúrával, és a cég működési viszonyaival kapcsolatos információk összekapcsolására, szinergiák elemzésére.
Az analízis segítségével általános összefüggéseket, problémákat és lehetőségeket azonosíthatunk. A eredményre egyéni és csoportos fejlesztési tervek építhetők el.

Jelentkezés, teszt kitöltés

Az első lépés, hogy felveszed velünk a kapcsolatot. Az előzetes egyeztetéseket követően kiküldjük a CAPTain-teszteket az érintett munkatársaidnak, akik kitöltik azokat.

Értékelés

Az eredményeket szakértőink egyéni konzultációk során megbeszélik a tesztalanyokkal, és segítenek személyes kihívások, problémák, és fejlődési lehetőségek meghatározásában.

Konzultáció

Ezt követően CAPTain-szakértő kollégáink elemzik a kitöltött teszteket – jó, ha tudjátok, hogy a megfelelő értékeléseket csak okleveles CAPTain szakértők készíthetik el.

Vezetői Konzultáció

Az egyéni konzultációkat követően szakértőink a cégvezetővel is leülnek, és átbeszélik az eredményeket.

Miért válaszd a CAPTain?

Építs sikeres csapatot!

Vállalkozásod hosszútávú érdeke, hogy csapatod tagjai fejlődhessenek és jól érezzék magukat munkakörükben. Épp ezért fontos ismerned képességeiket, és azt, hogy milyen körülmények között tudnak a leghatékonyabbak lenni. A CAPTain abban segít, hogy megtaláld a hatékony vezetéshez és a sikeres együttműködéshez vezető utat.

Értékelj és motiválj!

Az eredmények értékelése és ünneplése a mindennapok része lehet a te vállalkozásodban is. Ehhez jó, ha ismered munkatársaid erősségeit, és fejlesztendő területeit. A CAPTain objektív értékelési rendszert kínál számodra.

Jó embert jó helyre

Amennyiben szeretnéd bővíteni csapatod, a CAPTain segítségével feltérképezheted, mely kompetenciákra van szükségetek, hogy még hatékonyabbak legyetek. Az eredmények megkönnyítik a kiválasztást, hatékonyabbá teszik az interjúztatást, és biztosítják, hogy a megfelelő jelöltet válasszátok.

Döbbenetes szinergiák

Vezetés. Munkastílus. Csapatszellem.

A CAPTain teszt 38 kompetenciaterületet vizsgál, és láthatóvá teszi ezek bonyolult kapcsolatrendszerét. A vezetői és munkatársi eredmények segítenek teamek, azonos munkakörben dolgozók összehangolásában, vezető-beosztott viszony dinamizálásában, illetve új kollégák integrációjában.
Összefüggések mindehol

Az igazi erőforráselemzés

A felmérés segt abban, hogy jobban értsük és ezáltal hatékonyabban hasznosítsuk humán erőforrásainkat. Például miért nehéz Zsolt köré teamet építeni, miközben nélkülözhetetlen szakember? Miért gyenge adminban Zsófi, miközben nincs olyan probléma, amire ne találna megoldást?

Csatlakozz partnereinkhez,
akik a CAPTain-t választották!