Megoldások gyártó, termelő vállalkozások számára

Naprakész inventory, hatékony ellátási lánc

Hogy képes ezt a szervezet teljesíteni?

Az elvárás:
Gyors megrendelés kezelés, rugalmasan szervezhető gyártás, elkötelezett alkalmazottak

Az eseményekhez legközelebb meghozni a döntéseket, kreatívan kezelni a változásokat, költséghatékony megoldásokat találni a megrendelői igényekre!

De hogyan kezeljük a munkaerő-hiányt? Hogyan támogassuk a munkatársak, teamek együttműködését? Hogyan akadályozzák meg a túlterhelésből fakadó konfliktusokat, kiégést?

Mi abban hiszünk, hogy a hatékony válaszok rendszerszinten fejtik ki hatásukat, és hosszú távon alakítják a cég sikeres működését.

Kérjen ingyenes konzultációt!

Összehangolt vezetői team

Biztonságos növekedés 

Hatékony kommunikáció a szervezeti egységek, felelősök között

Egységes értékrend, világos jövőkép

Megrendelői igényekhez igazodó munkaszervezés, és erőforrás gazdálkodás

Elkötelezett, motivált munkatársak

Mátrix szervezet és azon túl

Professzionális funkcionális egységek által kiszolgált, magas szinten szervezett projektek.

Gyenge vagy erős mátrix?

Hova fókuszálódik a szakmai tudás a szervezetben? A projektvezetők vagy a funkcionális egységek vezetői határozzák meg a folyamatokat?

Projektvezetés

Megrendelői igények alapján árajánlat készítés, projekttervezés. Projektfolyamat nyomon követése, megrendelő el való egyeztetés. Változás és kockázatkezelés.

Operatív vezetés

Kapacitástervezés és a gyártás nyomon követése. Az aktuális feladatok szervezését, kihívások kezelése. Technológiai szükségletek felmérése és fejlesztési irányok kitűzése.

Funkcionális egységek 

A szakmai tudás és a technológia általában itt koncentrálódik. Terméktervezés. Igények feladatokra bontása, folyamatok optimalizálása. Szükséges technológiák kiválasztása, összekapcsolása.

Szolgáltatásaink

A LIFT Projekt egyéni és csoportos fejlesztő módszerekkel támogatja partnerei működését.

A fejlesztés keretében segítünk a vezetőnek feltárni a magukban és a cég működésben rejlő lehetőségeket, és az ezek kiaknázását akadályozó tényezőket.

Feltérképezzük a cég belső viszonyait vezetőkkel és munkacsoportokkal készített interjúk és a cég működését meghatározó dokumentumok elemzésével.

Tréningek, workshopok

Egy-egy munkacsoport problémamegoldási képességének, kommunikációjának fejlesztése. Az aktuális feladatokkal, kihívásokkal kapcsolatos elképzelések harmonizálása.

A cég vezetése által észlelt szervezeti és személyzeti problémák hatékony kezelése.

Referenciák