Coaching

Felszabadító átalakulás: Fedezze fel valódi potenciált önmagában!

Tapasztalja meg a professzionális coaching erejét: ez több, mint egy üzleti kapcsolat.
Ez az önfelfedezés és a növekedés útja, amely felemeli tudását, szabadjára engedi kreativitását, és felerősíti munkateljesítményét.
Az eredmények? Magasabb életminőség.

Üdvözöljük a kiválóság szellemében: Vezetői és teamcoaching, amely figyelemre méltó üzleti eredményeket hoz azáltal, hogy segít megszabadulni az Önt visszatartó korlátoktól.

Coaching határok nélkül:

A határozott cselekvéstől a készségek elsajátításáig, a problémamegoldástól a zökkenőmentes alkalmazkodásig. Azért vagyunk itt, hogy javítsuk vezetői képességét, kommunikációját és csapatmunkáját egy szebb jövő érdekében.

Gazdag coaching eszköztár

Coaching határok nélkül:

A határozott cselekvéstől a készségek elsajátításáig, a problémamegoldástól a zökkenőmentes alkalmazkodásig. Azért vagyunk itt, hogy javítsuk vezetői képességét, kommunikációját és csapatmunkáját egy szebb jövő érdekében.

Itt és most fókusz

Fókuszált jelenlét

Intenzív Tanulási folyamat

Mintaprojekt – esetbemutatás vezetői coaching

KKV szektorban működő vállalkozás cégvezetője keresett meg azzal a problémakörrel, hogy a csapatában lévő kulcsemberei negatív kritikával illetik, folyamatosan elégedetlenek és emiatt ő frusztrált, dühös, túlterhelt, érzi, hogy lehetne ennél sokkal könnyedebben is működni.

Célkitűzésünk a teljesítményben megélt flow elérése és elgördíteni az akadályokat a szabadabb, elégedettebb élet elől.

A coachingfolyamat során feltárult az a markáns bizonyítási vágy, melyben önmagát is korlátozza oly módon, hogy egy olyan képnek való megfelelés feszíti, mely nem önazonos választása. A közös munka során a transzformáció abban mutatkozott meg, hogy önmaga értékét már nem a külső, anyagi mutatókban vagy elismerésekben mérte, hanem felismerte az emberi oldal értékét, s megtanult elégedett lenni az elért sikereivel. Nyitottabbá, befogadóbbá vált a munkatársai felé és képessé vált önmagát szabadon kifejezni, a flow állapotát a munkájában is megélni.

Termékeink

A vezető a coach támogatásával tudatosan elemzi a helyzetét, átgondolja a céljait, határozottabban (meg)érzi és (meg)érti a szándékait és motivációit, jobban megérti mások motivációit és viselkedését és pontosabban látja, érzékeli a teljes helyzet, a szervezeti, piaci, üzleti összefüggések dinamikáját. Azaz: felkészülten, tudatosan és a saját meggyőződéseitől vezérelve képes eldönteni, milyen irányba mozdítja tovább az életét, a karrierjét, a csapatát, a vállalatát.

A szervezeti kultúrába beépülő coaching nagy mértékben támogathatja a kulcsemberek, középvezetők, új belépők, vagy akár a cég bármely tagját. A coaching módszertana számos területen nyújthat előrelépést:

- Önazonos működés
- Önérvényesítés: a szakmai meglátások és a belső jelenségek tudatos kommunikálása
- Vezetői identitás
- Karrierút, motiváció, inspiráció
- Együttműködés fejlesztése, konfliktusok kezelése
- Skillek, személyiségjegyek erősítése
- Egyéb elakadások leküzdése

Az egyéni coachingban, mint intenzív, mély tanulási helyzetben a problémák feldolgozása és változás lehetőségének megteremtése során nem csak a konkrét téma, elakadás kerül fókuszba, hanem ugyanilyen fontos a résztvevő személyiségének, gondolkodás- és szemléletmódjának fejlesztése is.

A teamcoaching során biztonságos teret biztosítunk, a csoportot feszítő problémák, kimondatlan feszültségek konkrét feldolgozására, elemzésére és a közös, újszerű szakmai megoldáskeresésre. A kölcsönös tudásmegosztás, a kreatív válaszkeresés rugalmasan alkalmazkodó viselkedést eredményez, ami hatékony választ adhat a változó környezeti, piaci kihívásokra. A folyamat során felszínre kerülnek a legfontosabb csapatkezelési kérdések, melyek átlátása, tisztázása feltétlenül szükséges a hatékony csoportmunka érdekében.

Kérem az első ingyenes konzultációt!