Skip to main content

Egy rendhagyó eseményen jártunk, melyet a Pécsi Tudományegyetem Transzdiszciplináris Kutatások Intézete szervezett december végén. Kis- és középvállalkozások vezetőit várták egy tréningre, melynek keretében az innovációhoz kapcsolódó kihívásokról és lehetőségetekről cserélhettek gondolatokat az érdeklődők és a meghívott előadók.

A innováció megkerülhetetlen a piacgazdaságban, és egyidős az emberiséggel. Napjaink gazdasági folyamataiban az innováció mégis különleges szerepet játszik. A innovatív megoldások iránti kereslet növekedése sokféle forrást nyitott meg vállalkozások számára. Ugyanakkor az innovativitás rugalmasságot, alkalmazkodókészséget, és hatékony problémamegoldást vár el a vállalkozásoktól. Ennek nem csak termékekben, alkalmazott technológiákban hanem a szervezet működésében, struktúrájában, értékrendjében, célrendszerében és termékeiben is testet ölt. A cég DNS-ének a része.

A rendezvény egy innovációs, vezetőképző program beharangozója is volt. A féléves angol nyelvű képzés az innovációt az üzleti tervezés, a termékfejlesztés, a marketing, a HR és a menedzsment felől járja körbe, mintegy 360 fokos képet rajzolva a hozzá kapcsolódó kihívásokról. A programban a soft skills és a talent management modulokkal a Liftprojekt munkatársai is részt vesznek.

https://www.facebook.com/events/807726636323563/