Workshopok

Ahol a szervezet életre kel

A workshop csoportos, moderált gyakorlati munkát jelent, és modulokból épül fel. Ismétlődő kiscsoportos szekciókkal zajlik, melyek lehetőséget adnak egyéni igények, vélemények feltárására, megjelenítésére. Egy workshop különösen alkalmas a szervezeti és személyes céljaink, értékeink összekapcsolására.

Tervezd meg a holnapot!

Jövőműhely

A Jövőműhely célja, hogy erősítse a munkatársak elköteleződését azáltal, hogy bevonja őket a céltervezésbe. A workshop közvetlen célja, hogy az egyéni célok és céges célok összhangja kialakuljon, és megerősödjenek a közös értékek.
A workshopon végzett közös munka által javulni fog a kollégák motivációja, és könnyebbé válik a kommunikáció a vezetés és a munkatársak között, és megerősíti a már korábban kialakult személyes kapcsolatokat. Éppen ezért a jövőműhelyt a munkatársak tágabb körére érdemes kiterjeszteni. Egy ilyen tréning csoport akár 13-15 fős is lehet.

Lépj kapcsolatba velünk!
Hogy életben tartsd a feltaláló éned

Innovációs workshopok

Az innováció alapvetően meghatározza sok vállalkozás hétköznapjait. Az innovációs folyamatok tesznek képessé egy vállalkozást az aktuális kihívásokra való gyors és hatékony reagálásra, és a megújulásra.
Ez a workshop az innovációs folyamatok mögött zajló szervezeti folyamatokra, valamint egyes munkatársak ebben betöltött szerepére fókuszál.
Láthatóvá és átgondolhatóvá teszi a szervezetben rejlő kihasználatlan lehetőségeket, és segít a hatékony működést akadályozó tényezők feltárásában.

Tervek, célok és a hozzájuk vezető utak

Stratégiai workshop

Segítünk kijelölni cége stratégiai irányait, és súlyozni azokat. A workshop során összekapcsoljuk az egyes területekhez kapcsolódó célokat egymással, ezzel egy egységes célrendszert alakítva ki. (általában 3 éves időtávra).
A workshop második körében lehetősége lesz e célokat éves szintre lebontani, és hozzájuk tevékenységeket rendelni, így alakítva ki egy akciótervet.
Mindezt az Ön által kiválasztott munkatársakkal közösen hozhatja létre, álmodhatja meg, Így az egyéni motivációk összehangolódnak a szervezeti célokkal, és megerősödnek a közös értékek.

Ismerje meg csapatunkat!