Pályám kezdete óta, immár több mint húsz éve foglalkozom az emberek támogatásával, tanácsadóként, trénerként és coachként. A figyelmem középpontjában az élet kihívásaival összhangban lévő folyamatos önfejlesztés és mások fejlesztése áll, az egészségtudatosság, a magánéleti harmónia és a munkahelyi érvényesülés elérése érdekében.

A coaching számomra nemcsak hivatás, szakmai módszertan, hanem az életemet meghatározó pozitív, jövőre koncentráló, előrevívő szemléletmód is. Amit a coachingból magam is profitáltam az a nagyfokú ön-tudatosság: megtanultam odafigyelni magamra és másokra is.

Mindannyiunk életében szükség van időnként egy-egy megterhelő helyzet tisztázására, önmagunk és a környezetünk valós megismerésére, megértésére, akár egy másik aspektusból való újra definiálására.

A coaching folyamatban nemcsak együtt gondolkodunk, eszközöket használunk, alternatívákat keresünk, hanem az ön-tudatosság fejlesztésében szerzett tapasztalataimmal is támogatást nyújtok ügyfeleimnek. Ezáltal nagyobb rálátást nyernek önmagukra és a másokhoz kapcsolódás lehetőségeire.

Eszköztáramban szerepelnek a megoldásközpontú coaching modelljei, a Gestalt módszertan kreatív eszközei mellett az analógiás gondolkodás révén a szimbólumok, történetek, népmesék viselkedési mintái.

Jakab Csilla

Executive coach, Meseterapeuta

Rendszerszemléletű megoldásorientált coaching – Lemma coaching 2014. Wiesner Edit MCC, Mestercoach

Gestalt alapok a vezetői coachingban – Gestalt Coaching Center 2021. - Horváth Tünde MCC, Mestercoach

60 órás Vezetői Coach Továbbképzés - Ascon Consulting Kft. 2022. - Horváth Tünde MCC, Mestercoach