Dr. Szontágh Krisztina

Marketing tanácsadó, Térmarketing specialista

Térmarketing: vonzó/motiváló vállalkozás elérése

Dr. Szontágh Krisztina, marketingtanácsadó és tréner vagyok. Jelenleg több vállalat sikeres marketing projektjét vezetem és számos tanácsadói és tréneri megbízást teljesítettem.

Munkám során egyértelművé vált, hogy a marketing tanácsadás nem szólhat pusztán egy elkülönülten élő projektről. A marketing és PR döntések áthatják az egész szervezetet, amelyek kulcsszereplője a cégvezető.

A vezető személyisége és céljai ideális esetben megmutatkoznak a cég folyamataiban, továbbá a munka és ügyfélterek kialakításában is. Akkor beszélhetünk hitelességről, ha ez marketingpszichológiai és HR szempontok szerint is tudatosan összehangolásra kerül és funkcionalitás szempontjából is vonzó, motiváló vállalkozásnak számít a kollégák és ügyfelek számára. Szintén fontos szempont, hogy a terek kialakítása a jó munkaerő bevonzásának, a már meglévő kollégák bevonásának, motiválásának az eszköze is.

Amiben segíteni tudok: Elemzés és tanácsadás során segítek létrehozni a fent említett összhangot egy közös, rendkívül motiváló munka során. A külsős, szakértői, „friss szem” egy olyan objekív látásmódot biztosít, ami minden esetben új lendületet ad a cég számára.

A vezetés ezzel jelentős összegeket is megtakaríthat, mert a céltalan, gigadizájn helyett, esztétikus, funkcionális, motiváló tereket hozhat létre a kollégái és ügyfelei számára. Mottóm, hogy fontos a dizájn, de ne menjen a funkcionalitás terhére. A tudatosan és okosan kialakított terek mindig nagy befolyásoló erővel bírnak, de tudni kell, hogy milyen eszköztárat érdemes felhasználni.

A vállalkozások a közös projektek előrehaladtával, gyakran igénylik a megerősítő tréningeket, beavatkozásokat is, amiben szintén széleskörű palettával rendelkezem.