Csapatunk

A projektről

Mi motiválta a projektet?

Szervezetfejlesztő cégként hiányát éreztük egy olyan gyors, modern eszköznek, amely segítségével ügyfeleink érvényes és megbízható információkat kaphatnak cégük alapvető működéséről.
Ezért döntöttünk úgy, hogy kifejlesztjük a Lift Company Guide-ot, ami reagál a cégvezetők és munkatársak aktuális igényeire, azonnali és informatív visszajelzést és tippeket ad számukra.

Hogyan dolgoztunk?

Nemcsak az applikáció innovatív, a fejlesztése során is új módszereket alkalmaztunk. Az agile módszertant követő projektmenedzsment folyamat során nagy hangsúlyt fektettünk a felhasználó központú design megközelítésre, valamint arra, hogy a mérőrendszer kidolgozásakor nemzetközi sztenderdeket vegyünk alapul.
A felhasználói igények megismerése érdekében több körben teszteltük, validáltuk az eredeti ötletünket, míg végül eljutottunk a jelenlegi koncepciónkig.

Kikből áll a csapat?

A projekt egyediségét adja a fejlesztői csapat sokszínűsége is.

Paczur Hanna

Pszichológus, szervezetfejlesztő és elemző

A Lift Company Guide fejlesztői csapatának tagjaként fontos volt számomra, hogy egy megbízható mérési és elemzési rendszert dolgozzunk ki, ami iránytűként szolgálhat a cégek számára és mindeközben magasszintű felhasználói élményt is biztosít. A projekt türelemre, empátiára és kitartásra tanított. Jó volt látni, ahogy formálódik, bontakozik egy koncepció, míg végül eljut a megvalósulás stádiumába és elnyeri közel sem végleges állapotát. Hiszen ez csak egy hosszú út eleje…

Kutsera Róbert

Projektvezető, szervezetfejlesztő

A Lift Company Guide megalkotását a partnereinknél zajló fejlesztési folyamatok nyomon követése, valamint a szolgáltatásaink széles körben való megismertetése motiválta. A projekt során számomra az volt a legfontosabb, hogy a szervezeti folyamatokkal kapcsolatos információkat hasznosítani tudjuk a megrendelői és a szolgáltatói oldalon egyaránt. A projektben főként a program alapkoncepcióján, a mérési és értékelési rendszer működési modelljén és algoritmusán dolgoztam. A fejlesztési folyamat rengeteg tapasztalatot és új megközelítési módokat nyújtott nekem, valamint annak a lehetőségét, hogy egy dinamikus csapattal közösen egy innovatív terméket alkossunk.

Csupák Adrienn

Projektmenedzser

A Lift Company Guide fejlesztésének projektmenedzsmentje izgalmas kihívást jelentett számomra. A projekt során a tervezés, a mérföldkövek nyomon követése és a fókusz tartás mellett az akadályok elhárításával és szakértők felkutatásával foglalkoztam. Csodálatos volt megélni a csapattal a kreatív munka örömét, az őszinte beszélgetéseket és legfőképp azt a motivációt, hogy valami értékeset teremtünk, ami változásra sarkall. Bízom benne, sok szervezet és vezetője fog bátorságot és lendületet kapni, hogy a fejlődés irányába elmozduljon.

Kutsera Fruzsina

Terméktervező mérnök

Mindig is érdekelt a felhasználó központú design és annak innovatív hasznosítása, ezen belül is a digitális felhasználói környezetben rejlő lehetőségek. A Lift Company Guide fejlesztésén belül a felhasználói élmény megtervezésével, a platform elrendezésével és az általános eszköz designnal foglalkoztam. Ezen kívül bármilyen kreatív feladatba, illetve gyakorlatias problémamegoldásba szívesen részt vettem, ami a fejlesztés közben előfordult. A projekt alatt nagyon élveztem a közös munkát, az új tapasztalatok és tudás megszerzését. Mivel a csapatunk energikus és kreatív volt, ezért nagyon sok érdekes és tartalmas gondolat született, amit inspirálónak tartok a mostani és jövőbeli projektekre vonatkozóan is.

Horváth Ákos

Designer, grafikai tervező

A projektbe már a fejlesztési folyamat közben kapcsolódtam be, külső támogatóként. Azt gondolom, az általunk kidolgozott rendszernek hatalmas potenciált ad, hogy tudományos munkák képezik az alapját. Színes illusztrációkkal segítettem a csapatnak életre kelteni és játékosabbá tenni a Lift Company Guide-ot. Hiszem, hogy egy hasznos eszközt hoztunk létre, amely számtalan cégnek fog majd segíteni a vállalkozásuk továbbfejlesztésében.

Kutsera Zsófia

Website Manager

Egy kihívásokkal teli projekt volt számomra ahol felelős voltam az oldal dízájn elemeinek megálmodásában majd kivitelezésében. Izgalmas volt többet megtudni az applikáció felépítéséről és működéséről. Ezenkivűl a kooperációm Hannával nagyon hatékonynak bizonyult, a területeink kiegészítették egymást és így létre tudtunk hozni rövid időn belül egy jól felépített és trendi oldalt.