Laskay- Szűcs Anita

Coach, tréner

Humán politikai végzettséggel, mind a szociális, mind a verseny szférában megélt tapasztalataimmal, coachként  szeretnék támogatást nyújtani mindazoknak, akik elérkezettnek látják az időt, hogy  elinduljanak életük egy újabb  izgalmas útján, melynek során szívesen  keresnének újabb lehetőségeket önmagukhoz, mely a belső terüket nyitja, és céljaik elérését támogatja.

Annak  érdekében,hogy egy adott személy kielégítő, sikeres, és teljes életet éljen nagyon sok  apróbb, és nagyobb döntést kell  hozzon napi szinten az életében. Gyakran adódik olyan helyzet is, amikor a jól bevált eszközök, módszerek nem működnek, ekkor új tervek, szokások kialakítására van szükség.

Az élet tapasztalataink  általában nagyon jó útjelzőként segítenek bennünket a továbbhaladásban, de akadhat mind a magán,  mind a munkahelyi életünkben olyan szituáció, feladat,  ami újfajta látásmódot, és megoldási módszereket kíván. Ezekben a helyzetekben az egyén felelősségvállalása, belső erőforrásainak mozgósítása  kulcsfontosságú lehet,  egy tartós , pozitív változás elősegítése  érdekében, amely  az életminőség változását célozhatja meg.

A coachingot azért tartom ebben az esetben a legeredményesebb, legszemélyesebb támogatásnak és fejlesztési lehetőségnek, mert teljesen egyéni, személyre szabott.

A folyamatban jelen lévő ügyfél meglévő erősségeire, kompetenciái fókuszál, megerősíti jól működő mintázatait, ezekre építve talál új megoldásokat céljai elérésében. Mindezek eredményeképpen, jó hatással lesz környezetére, legyen az a magán életben, vagy egy szervezet életében egyaránt.