Kutsera Róbert

Talent manager, tréner, Captain szakértő

Vezetőként, talent mangerként, trénerként, tanárként sokszínű tapasztalattal rendelkezem szervezetek fejlesztésében, erőforrásaik feltárásában.

Az emberi közösségek egyedi szervezeti formákat öltenek, miközben mégis bizonyos mintákat, törvényszerűségeket követnek működésük során. Munkám során ezeket tárom fel a velünk dolgozó cégek és szervezetek számára.

Személyközpontú megközelítéssel dolgozom. Az egyéni életutak és motivációk ugyanis meghatározó szerepet kapnak egy dinamikusan fejlődő, erős szervezet életében.
A rugalmas reagálás és az adaptivitás képessége a 21. század sikeres szervezeteinek sajátja. A fejlesztés során éppen ezért a kreativitást és innovációt támogató sajátosságok, folyamatok feltárása, és fejlesztése nagyban hozzájárul egy-egy szervezet fejlesztésének sikeréhez.

Életemet alapjaiban határozták meg azok közösségek, akikkel dolgozhattam. Szerencsésnek érzem magam, hogy 3 saját gyermekeim mellett több ezer fiatalnak lehettem társa, segítője a felnőtté válásban, és hozzásegíthettem őket egyéni vonásaikban, képességeikben rejlő lehetőségek megismeréséhez.