Kutsera Róbert

Talent manager, tréner, Captain szakértő

Vezetőként, talent mangerként, trénerként, tanárként sokszínű tapasztalattal rendelkezem szervezetek fejlesztésében, erőforrásaik feltárásában.

Az emberi közösségek egyedi szervezeti formákat öltenek, miközben mégis bizonyos mintákat, törvényszerűségeket követnek működésük során. Munkám során ezeket tárom fel a velünk dolgozó cégek és szervezetek számára.

Személyközpontú megközelítéssel dolgozom. Az egyéni életutak és motivációk ugyanis meghatározó szerepet kapnak egy dinamikusan fejlődő, erős szervezet életében.
A rugalmas reagálás és az adaptivitás képessége a 21. század sikeres szervezeteinek sajátja. A fejlesztés során éppen ezért a kreativitást és innovációt támogató sajátosságok, folyamatok feltárása, és fejlesztése nagyban hozzájárul egy-egy szervezet fejlesztésének sikeréhez.

Életemet alapjaiban határozták meg azok közösségek, akikkel dolgozhattam. Szerencsésnek érzem magam, hogy 3 saját gyermekeim mellett több ezer fiatalnak lehettem társa, segítője a felnőtté válásban, és hozzásegíthettem őket egyéni vonásaikban, képességeikben rejlő lehetőségek megismeréséhez.

Végzettségek

2022

Agile coach - LABA Magyarország Oktatási Kft.

2019

CAPTain online szakértő - CAPTain Hungary Kft

2018-2020

Creative and cultural industries, creative business development and support, Scottish Qualifications Authority, Postgraduate

2010

Mediáció és resztoratív technikák alkalmazása a vitarendező eljárásokban - Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet

2009

Konfliktuskezelés és bevezetés a mediációba - Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet

2009

A személyiségközpontú megközelítés alapjai - Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet

1994-1999

bölcsész: történelem szakos pedagógus - Janus Pannonius Tudományegyetem, BTK